Barracuda Sentinel

Barracuda Sentinel

AI VOOR REAL-TIME PHISHING & CYBER FRAUDE BEVEILIGING

Deze nieuwe Barracuda Sentinel oplossing is speciaal ontwikkelt voor het beschermen van Office 365 omgevingen tegen spear-phishing en cyberfraude door Artificial Intelligence (AI). Barracuda Sentinel combineert AI, detectie van domeinnaamfraude en anti-fraude training in één oplossing.

Met Barracuda Sentinel zorgt u ervoor dat uw mensen, bedrijven en merken goed beschermt zijn. Met deze drie-laagste artificial intelligence oplossing van Barracuda. Barracuda Sentinel bestaat uit:

BARRACUDA SENTINEL BESCHIKBAAR VOOR OFFICE 365

Barracuda Sentinel maakt verbinding met het gebruikte e-mailplatform, zoals Microsoft Office 365, waardoor het toegang krijgt tot de benodigde data om communicatiepatronen te herkennen en zo pogingen tot spear-phishing of fraude te identificeren.

Barracuda Sentinel is per direct beschikbaar voor gebruikers van Microsoft Office 365. En binnenkort ook beschikbaar voor andere platformen. Wilt u meer weten over wat BlackIP hierin voor kan betekenen? Neem dan contact op.

Offerte aanvragen

WAT IS BARRACUDA SENTINEL

AI VOOR SPEAR PHISHING DETECTIE

Barracuda Sentinel’s artificial intelligence engine leert van de unieke communicatiepatronen van uw organisatie waarmee het real-time phishing pogingen identificeren en afschermt.

DOMEIN FRAUDE BESCHERMING

Barracuda Sentinel helpt u met bescherming tegen domeinspoofing en merkkaping door DMARC-data te verzamelen en te analyseren.

ANTI-FRAUDE TRAINING

Barracuda Sentinel maakt gebruik van de inzichten van het AI-platform om individuen met een hoog risicofactor in de organisatie te identificeren en te trainen met gesimuleerde phishing aanvallen.

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Barracuda Sentinel. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Barracuda oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Barracuda of Spear Phishing oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Hosting2Go
Stichting Aap

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Barracuda Security

Details

Bedrijf: Barracuda
Omschrijving:
Barracuda Sentinel
Product: Barracuda, Spear Phishing, Fraud Defense, Domain Protection, Anti-Fraude
Technologieën: Beveiliging, Security, Security Solutions
Deel deze pagina: