Barracuda Sentinel

Barracuda Sentinel

AI VOOR REAL-TIME PHISHING & CYBER FRAUDE BEVEILIGING

Deze nieuwe Barracuda Sentinel oplossing is speciaal ontwikkeld voor het beschermen van Office 365 omgevingen tegen spear-phishing en cyberfraude door Artificial Intelligence (AI). Barracuda Sentinel combineert AI, detectie van domeinnaamfraude en anti-fraude training in één oplossing.

Met Barracuda Sentinel zorgt u ervoor dat uw mensen, bedrijven en merken goed beschermt zijn. Met deze drie-laagste artificial intelligence oplossing van Barracuda. Barracuda Sentinel bestaat uit: AI voor Spear Phishing DetectieDomein Fraude Bescherming en Anti-Fraude Training. Meld u nu aan en ervaar het zelf, probeer nu geheel verblijvend Barracuda Sentinel.

WAT DOET BARRACUDA SENTINEL?

Barracuda Sentinel analyseert de unieke communicatiepatronen van een organisatie om afwijkingen in veel voorkomende combinaties van bijvoorbeeld afzender, ontvanger, e-mail adres, etc. te detecteren. Ook wordt de bodytekst van de e-mail geïnspecteerd op aanwijzingen die mogelijk duiden op een spearphishing aanval. Sentinel combineert beide methoden om te bepalen of een e-mailbericht deel uitmaakt zo’n aanval.

Domeinnaamfraude

Bij succesvolle spearphishing-aanvallen zijn de aanvallers er vaak in geslaagd om de domeinnaam van het bedrijf te vervalsen. Barracuda Sentinel beschermt organisaties tegen pogingen tot domeinnaamfraude, met behulp van DMARC (Domain-based Message Authentication Reporting & Conformance). Met DMARC kunnen organisaties monitoren welke e-mails er met hun domeinnaam worden verstuurd en ervoor zorgen dat legitieme e-mails ook daadwerkelijk worden afgeleverd. Ook wordt voorkomen dat ongeautoriseerde e-mails worden verstuurd met de domeinnaam van het bedrijf.

Anti-fraude training voor mensen met een hoog risico

Informatie van het machine learning-systeem wordt ook gebruikt om te identificeren wie binnen de organisatie het meeste risico loopt om het doelwit te worden van een aanval. Zijn deze mensen eenmaal geïdentificeerd, biedt Barracuda Sentinel tools om periodiek en volledig automatisch het securitybewustzijn van deze medewerkers te trainen en te testen, bijvoorbeeld via gesimuleerde spearphishing-aanvallen.

Functionaliteit uit de cloud, nul impact op de netwerkprestaties

Barracuda Sentinel wordt aangeboden als clouddienst. Het is dus niet nodig om hardware of software te installeren of te onderhouden. Het kan gebruikt worden naast bestaande e-mail beveiligingsoplossingen, zoals de geïntegreerde beveiliging in Office 365, Barracuda Essentials. De op API (Application Programming Interface) -gebaseerde architectuur maakt het bovendien mogelijk om de bescherming uit te breiden naar andere communicatieplatforms, zoals G Suite, Slack, sociale media, etc.

Barracuda Sentinel of ook wel genoemd Barracuda SEN, zorgt ervoor dat spear phishing en fraude word gestopt en doet dit als volgt:

  • Block phishing, spear phishing, CEO fraude en andere social engineering aanvallen met behulp van kunstmatige intelligentie.
  • Gemakkelijk DMARC inzetten en implementatie om fraude te voorkomen en uw merk te beschermen tegen domein spoofing.
  • Verhoog bewustwording bij 'hoogrisico' medewerkers door middel van gesimuleerde aanvallen en training.

BARRACUDA SENTINEL BESCHIKBAAR VOOR OFFICE 365

Barracuda Sentinel maakt verbinding met het gebruikte e-mailplatform, zoals Microsoft Office 365, waardoor het toegang krijgt tot de benodigde data om communicatiepatronen te herkennen en zo pogingen tot spear-phishing of fraude te identificeren.

ERVAAR GRATIS BARRACUDA SENTINEL

Barracuda Sentinel is per direct beschikbaar voor gebruikers van Microsoft Office 365. En binnenkort ook beschikbaar voor andere platformen, zoals Google's GSuite en Slack. Wilt u meer weten over wat BlackIP hierin voor kan betekenen? Neem dan contact op of probeer nu geheel vrijblijvend Barracuda Sentinel voor Microsoft Office 365 (met alle features) en meld u aan.

OFFERTE AANVRAGEN GRATIS PROBEREN

WAT IS BARRACUDA SENTINEL

AI VOOR SPEAR PHISHING DETECTIE

Barracuda Sentinel’s artificial intelligence engine leert van de unieke communicatiepatronen van uw organisatie waarmee het real-time phishing pogingen identificeren en afschermt.

DOMEIN FRAUDE BESCHERMING

Barracuda Sentinel helpt u met bescherming tegen domeinspoofing en merkkaping door DMARC-data te verzamelen en te analyseren.

ANTI-FRAUDE TRAINING

Barracuda Sentinel maakt gebruik van de inzichten van het AI-platform om individuen met een hoog risicofactor in de organisatie te identificeren en te trainen met gesimuleerde phishing aanvallen.

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Barracuda Sentinel. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Barracuda oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Spear Phishing of Fraud Defense oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Hosting2Go
Stichting Aap

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Barracuda Security

Details

Deel deze pagina: