Barracuda Sentinel

Barracuda Sentinel

AI VOOR REAL-TIME PHISHING & CYBER FRAUDE BEVEILIGING

Deze nieuwe Barracuda Sentinel oplossing is speciaal ontwikkeld voor het beschermen van Office 365 omgevingen tegen spear-phishing en cyberfraude door Artificial Intelligence (AI). Barracuda Sentinel combineert AI, detectie van domeinnaamfraude en anti-fraude training in één oplossing.

Met Barracuda Sentinel zorgt u ervoor dat uw mensen, bedrijven en merken goed beschermt zijn. Met deze drie-laagste artificial intelligence oplossing van Barracuda. Barracuda Sentinel bestaat uit: AI voor Spear Phishing DetectieDomein Fraude Bescherming en Anti-Fraude Training. Meld u nu aan en ervaar het zelf, probeer nu geheel verblijvend Barracuda Sentinel.

WAT DOET BARRACUDA SENTINEL?

Barracuda Sentinel of ook wel genoemd Barracuda SEN, zorgt ervoor dat spear phishing en fraude word gestopt en doet dit als volgt:

  • Block phishing, spear phishing, CEO fraude en andere social engineering aanvallen met behulp van kunstmatige intelligentie.
  • Gemakkelijk DMARC inzetten en implementatie om fraude te voorkomen en uw merk te beschermen tegen domein spoofing.
  • Verhoog bewustwording bij 'hoogrisico' medewerkers door middel van gesimuleerde aanvallen en training.

BARRACUDA SENTINEL BESCHIKBAAR VOOR OFFICE 365

Barracuda Sentinel maakt verbinding met het gebruikte e-mailplatform, zoals Microsoft Office 365, waardoor het toegang krijgt tot de benodigde data om communicatiepatronen te herkennen en zo pogingen tot spear-phishing of fraude te identificeren.

ERVAAR GRATIS BARRACUDA SENTINEL

Barracuda Sentinel is per direct beschikbaar voor gebruikers van Microsoft Office 365. En binnenkort ook beschikbaar voor andere platformen, zoals Google's GSuite en Slack. Wilt u meer weten over wat BlackIP hierin voor kan betekenen? Neem dan contact op of probeer nu geheel vrijblijvend Barracuda Sentinel voor Microsoft Office 365 (met alle features) en meld u aan.

OFFERTE AANVRAGEN GRATIS PROBEREN

WAT IS BARRACUDA SENTINEL

AI VOOR SPEAR PHISHING DETECTIE

Barracuda Sentinel’s artificial intelligence engine leert van de unieke communicatiepatronen van uw organisatie waarmee het real-time phishing pogingen identificeren en afschermt.

DOMEIN FRAUDE BESCHERMING

Barracuda Sentinel helpt u met bescherming tegen domeinspoofing en merkkaping door DMARC-data te verzamelen en te analyseren.

ANTI-FRAUDE TRAINING

Barracuda Sentinel maakt gebruik van de inzichten van het AI-platform om individuen met een hoog risicofactor in de organisatie te identificeren en te trainen met gesimuleerde phishing aanvallen.

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Barracuda Sentinel. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Barracuda oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Spear Phishing of Fraud Defense oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Hosting2Go
Stichting Aap

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Barracuda Security

Details

Deel deze pagina: