Barracuda Next Generation Firewall

Barracuda NextGen Firewalls zijn speciaal ontworpen voor moderne, gedistribueerde netwerken waarin prestatie en beschikbaarheid even belangrijk zijn als beveiliging. In tegenstelling tot traditionele poort gebaseerde firewalls, zijn onze firewalls applicatiegericht waardoor u applicatiegebruik kunt instellen en op intelligente wijze prioriteit kunt toekennen aan netwerkverkeer.

NextGen Firewalls: Veilige & betrouwbare connectiviteit voor hybride netwerken
Met Barracuda xext generation firewalls zorgt u voor een veilige en betrouwbare connectiviteit voor hybride netwerken. Een modern netwerk is een combinatie van lokale servers, externe devices en applicaties in de cloud. Als u gebruik maakt van een cloud-platform als Office 365, Salesforce, Amazon Web Services (AWS) en Microsoft Azure, moet u ervoor zorgen dat al uw cruciale applicaties en devices beveiligd zijn en beschikbaar zijn als u ze nodig heeft.

BARRACUDA NEXTGEN FIREWALL SERIES

BARRACUDA X-SERIES FIREWALLS

De Barracuda NextGen X-Series Firewalls zijn speciaal ontworpen voor midden- en kleinbedrijf dat snel en eenvoudig de Next Generation Firewall wil kunnen inzetten.

X Series Firewalls

BARRACUDA F-SERIES FIREWALLS

De Barracuda NextGen F-Series Firewalls zijn de Barracuda Firewalls voor het cloud-tijdperk. Deze combineert geavanceerde, nieuwe-generatie firewall, link balancing en WAN-optimalisatietechnologieën in één eenvoudig te beheren instrument dat zowel inpandig, in de cloud als virtueel kan worden ingezet.

Met de F-Series kunnen organisaties en managed service providers veilig internetonderbrekingen mogelijk maken zonder dat backhaul van gegevensverkeer nodig is. Modellen zijn beschikbaar van ultra-kleine instrumenten  - voor de inzet met het Internet of Things (IoT) en kleine desktoppen voor het small office of het home office (SOHO) – tot modellen op datacenter-niveau. Toch zijn alle Barracuda NextGen F-Series Firewalls, welke maat of voor welk doel dan ook, te beheren vanaf één enkel scherm.

Met de Barracuda NextGen Control Center verhoogt u de inzetsnelheid substantieel terwijl de daarmee gemoeide kosten - zoals ingebruikname, beheer en toezicht op tien, honderd of zelfs duizend externe NextGen Firewall F-Series apparaten – reduceert.

F Series Firewalls

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Barracuda Next Generation Firewall. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Barracuda oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Barracuda NG Firewall of Barracuda Firewall oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Hosting2Go
Stichting Aap
DAK Kindercentra

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Barracuda Security

Details

Deel deze pagina: