Barracuda Next Generation Firewall

Barracuda begrijpt dat "one size fits all" niet werkt voor network firewalls.

Voor ondernemingen met meerdere vestigingen (fysiek of cloud-based), is er de Barracuda NextGen Firewall F-serie, deze firewall biedt netwerkbeheerders de tools om firewalls op meerdere lokaties te beheren, zonder dat het complex wordt. Voor middelgrote organisaties die afhankelijk zijn van IT-beheerders met te veel verschillende taken, bieden wij de eenvoudig te beheren Barracuda NextGen Firewall X-Series.

Met de komst van "internet of things" en de vierde industriële revolutie, worden alle soorten bedrijven geconfronteerd met nieuwe eisen over hoe duizenden externe apparaten evenals zeer kleine kantoren veilig gehouden kunnen worden. De Barracuda NextGen Firewall S-serie is de perfecte pasvorm voor kosteneffectieve connectiviteit en probleemloos gecentraliseerd beheer voor enkele honderden tot tienduizenden afgelegen locaties. 

F Series Firewalls X Series Firewalls S Series Firewalls

Barracuda NextGen de ideale oplossing voor IT

De Barracuda NG firewall is een ideale oplossing voor IT beheerders die streven naar structuur en volledige controle. Met de explosieve komst van BYOD, ontwijkende WEB 2.0 toepassingen en externe gebruikers, kunnen netwerkomgevingen chaotisch en kwetsbaar maken.

Deze producten beschikken over geavanceerde tools die het beheer vereenvoudigt en optimaliseert. Opties als IPS en VPN Technologieën, Layer 7 Application Control, Web Filtering en Anti Spam zijn allemaal inbegrepen. De NG Firewall optimaliseert de bandbreedte, bevordert de WAN-prestaties en betrouwbaarheid.

De NextGen Firewall is een oplossing die te verkrijgen is als hardware en als virtuele oplossing.

Barracuda Firewall voor de Cloud

 

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Barracuda Next Generation Firewall. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Barracuda oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Barracuda NG Firewall of Barracuda Firewall oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Hosting2Go
Stichting Aap
DAK Kindercentra

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Barracuda Security

Details

Deel deze pagina: