Barracuda Email Security Gateway

Barracuda Email Security Gateway

Wapen u en uw organisatie tegen spam en virussen. Barracuda’s best verkopende e-mail beveiligingsoplossing biedt uitkomst met een betaalbare en krachtige e-mail beveiligingsoplossing.

Biedt inkomende / uitgaande filtering en voorkomt datalekken

De Barracuda Email Security Gateway is te gebruiken in combinatie met alle e-mailservers en past binnen vrijwel iedere bedrijfsomgeving, groot of klein. Eén enkele Barracuda Email Security Gateway kan tot 25.000 actieve e-mailgebruikers en 15 miljoen e-mailberichten per dag behandelen. Meerdere units kunnen worden geclusterd voor nog grotere capaciteit en beschikbaarheid.

De betaalbare oplossing van de Barracuda Email Security Gateway is een krachtige gateway oplossing die over alle essentiële beveiligingsfuncties beschikt.

 

Met behulp van verschillende beveiligingslagen beschermt de Barracuda de e-mailservers tegen malware en Denial of Service aanvallen, en filtert tegelijkertijd alle e-mail op spam.

De krachtige gateway heeft extra toegevoegde waarde voor interne processen en scant tevens uitgaande e-mails om verlies van gevoelige data voorkomen.

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Barracuda Networks. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Barracuda Netwerk oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent de Barracuda Email Security Gateway of Barracuda Anti-Spam oplossingen neem dan contact met ons op via contact.

 

 

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Barracuda Email Security Gateway. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Barracuda oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Barracuda Spam Firewall of Barracuda Spam & Virus Firewall oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Hosting2Go
Stichting Aap
DAK Kindercentra

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Barracuda Security

Details

Deel deze pagina: