Datalek Barracuda

Barracuda Datalekpreventie

Volledig beveiligd met de Barracuda datalek oplossingen

Het zal u niet ontgaan zijn dat de wetgeving aangescherpt zal worden omtrent datalekpreventie per januari 2016. Zorg ervoor dat uw organisatie volledig up-to- date is met de beveiligingsoplossingen van Barracuda. Barracuda en BlackIP helpen u graag zodat uw organisatie in 2016 volledig beschermd is.

Wat is een Datalek?

We spreken van een datalek als persoonsgegevens in handen vallen van derden die geen toegang tot die gegevens zouden mogen hebben. In de meeste gevallen gaat het om uitgelekte computerbestanden, al kan een gestolen geprinte klantenlijst evengoed een datalek vormen. Denk hierbij aan data diefstal als gevolg van een hack, verlies en/of diefstal van computer apparatuur (bijvoorbeeld laptops, USB sticks en CD-ROM’s/DVD’s). Illegaal verkregen bedrijfsgegevens over een productieproces of marktstrategie betreffen kostbare informatie, maar vallen niet onder de gangbare definitie van datalek.

Wat zijn de sancties bij een datalek?

De sanctie op niet-naleving van de meldplicht is een maximale boete van € 810.000 of, als dat niet passend is 10% van de jaaromzet van de rechtspersoon.

Wie is verantwoordelijk/aansprakelijk?

Hoewel veel bedrijven hun beveiliging uitbesteed hebben betekent dit niet dat ook de verantwoordelijkheid daarmee uitbesteed is. Ten alle tijden blijven de organisaties zelf aansprakelijk.

Hoe kunnen Barracuda en BlackIP u helpen tegen datalekken?

Barracuda is een wereldspeler als het gaat om Datalekpreventie oplossingen. We maken graag een afspraak met u om de Barracuda oplossingen toe te lichten.

Afspraak maken

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Barracuda Datalekpreventie. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Barracuda oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Barracuda Datalekpreventie of Barracuda Data Bescherming oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Hosting2Go
Stichting Aap
DAK Kindercentra

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Barracuda Security

Details

Deel deze pagina: