Advanced Threat Detection (ATD) - Barracuda

Advanced Threat Protection

BARRACUDA ADVANCED THREAT PROTECTION (ATP)

Met de toenemende opkomst van cyber criminaliteit en bedreigingen, zoals ransomware wordt het steeds belangrijker om bedrijfskritische data goed te beveiligen. Om u daar nog beter bij te helpen heeft Barracuda 'Advanced Threat Protection' (ATP). Advanced Threat Protection staat bij Barracuda voor next-level protection tegen geadvanced malware, targeted attacks en zero-hour exploits.

Geheel vrijblijvend offerte aanvragen ATD White Paper Downloaden

BARRACUDA ATP SCANNERS

Deze extra service vormt een scanstrategie van meerdere lagen om zowel bekende als onbekende bedreigingen snel en efficiënt op te sporen. Deze service scant op malware, zero-hour exploits en schadelijke aanvallen door bestanden te analyseren in een afgesloten cloud-omgeving.

De Barracuda ATP-service maakt gebruik van drie afzonderlijke lagen om bedreigingen te scannen, te identificeren en uit te schakelen:

  • Laag 1: een antivirusengine met meerdere bronnen
  • Laag 2: statistische analyse
  • Laag 3: dynamische analyse

WORKFLOW BARRACUDA ATP

ATP DEMO AANVRAGEN

BARRACUDA ATP

Barracuda ATP maakt gebruik van een wereldwijd informatiesysteem, dat grote hoeveelheden bedreigingsdata ontvangt van meer dan 50 miljoen verzamelpunten wereldwijd.

Elke nieuwe aanval in een netwerk, webgateway, webtoepassing of e-mailsysteem wordt realtime verwerkt en verspreid over de producten en klantenkring van Barracuda.

Barracuda Advanced Threat Protection is beschikbaar bij en kan worden toegevoegd aan Barracuda Essentials, Barracuda Email Security, NextGen Firewalls en Web Security Gateway.

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Advanced Threat Protection. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Barracuda oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Barracuda of Barracuda ATD oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Hosting2Go
Stichting Aap
DAK Kindercentra

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Barracuda Security

Details

Deel deze pagina: