Barracuda Networks renewal service

Door gebruik te maken van de BlackIP renewal service voorkomt u dat uw licenties verlopen. Wij maken u op tijd attent van het verlopen van de licentie en geven u een offerte met de beste prijs. 

Maak nu gebruik van de BlackIP renewal service en vraag alvast hieronder uw offerte op voor uw Barracuda renewal licenties.

Binnen Barracuda maken we onderscheid tussen een tweetal licenties te weten: Energize updates en Instant replacement. Zorg ervoor dat u uw Barracuda Licenties op tijd verlengt en meld u aan voor onze BlackIP renewal service.

ENERGIZE UPDATES

Barracuda Energize Updates bieden uw Barracuda Networks-product bescherming tegen de nieuwste internetbedreigingen.

INSTANT REPLACEMENT

Als uw Barracuda Networks-product faalt, verzenden wij u een vervangende unit binnen 1 werkdag, zodat u snel weer kunt werken.

BARRACUDA RENEWAL(S) OFFERTE AANVRAGEN

Renewals

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Barracuda Networks renewal service. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Barracuda oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Barracuda Spam & Virus Firewall of Barracuda Spam Firewall oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Hosting2Go
Stichting Aap
DAK Kindercentra

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Barracuda

Details

Bedrijf: Barracuda
Omschrijving:
Barracuda Networks Renewal Service
Product: Barracuda Spam & Virus Firewall, Barracuda Spam Firewall, barracuda Spamfilter
Technologie├źn: Firewalling, Firewalls, Security, Security Solutions
Deel deze pagina: