Barracuda Instant Replacement

"We weten hoe belangrijk het is om 100% uptime in bedrijfsomgevingen te hebben. We werken hard om betrouwbare apparatuur te bouwen die onze systemen een 99,99% uptime biedt."

We begrijpen ook dat soms apparatuur kan falen. Wij bieden daarom de Barracuda Instant Replacement Service aan. Met de Instant Replacement Service, bieden wij verzending binnen 24 uur van vervangende hardware.

Bij defect van uw Barracuda appliance, verzenden wij u een vervangende unit binnen 24 uur. Vervangingsaanvragen die buiten de normale bedrijfsuren worden ontvangen, worden de eerstvolgende werkdag beschouwd als ontvangen.

Instant replacement aanvragen

BARRACUDA HARDWARE VERNIEUWING

Naast het vervangen van hardware bij defecten in apparatuur, biedt de Instant Replacement licentie ook voortdurende migratie naar de nieuwste hardware platforms via het Barracuda Hardware Refresh Program.

Normaal gesproken wordt vernieuwde hardware tegen een vergoeding gekocht die een korting van de listprijs van nieuwe hardware vertegenwoordigt. Met het Barracuda Hardware Refresh Program heeft u echter recht op gratis nieuwe hardware als deze ouder is dan 4 jaar en een Instant Replacement licentie heeft.

Hierdoor biedt het Instant Replacement-programma een enkel, handig abonnement dat u dekt bij storingen in de hardware en biedt u een betaalbare manier om doorlopend naar het meest actuele hardwareplatform te migreren.

VOORDELEN BARRUCUDA ENERGIZE UPDATES

 • Data migratie service voor Barracuda Email Security Gateways. Barracuda Networks helpt klanten om de productconfiguratie van het oude product naar het nieuwe product te verplaatsen als de oude configuratiegegevens toegankelijk zijn.
 • Harde schijfvervanging op Barracuda Networks-modellen die raid-schijven kunnen uitwisselen. Barracuda Networks verzendt via een standaard verzending een vervanging van een harde schijf. De klant moet de defecte harde schijf terugsturen naar Barracuda Networks.

FAQ BARRACUDA INSTANT REPLACEMENT

Hoe lang duurt de Instant Replacement Service?

De Instant Replacement Service begint op de datum waarop het Barracuda Networksproduct geactiveerd is en vervalt precies één jaar, drie jaar of vijf jaar vanaf activeringsdatum, afhankelijk van het specifieke serviceplan dat is gekocht.

Als ik de Instant Replacement niet koopt op het moment dat ik mijn Barracuda Networks-product koopt, kan ik het later kopen?

U heeft 60 dagen na de aankoopdatum van het Barracuda Networks-product om te beslissen of u de Instant Replacement Service wilt aanschaffen. Als u de Instant Replacement Service binnen het 60-daagse venster wilt aanschaffen, begint de Dienst met terugwerkende kracht op de activatiedatum van het Barracuda Networks-product.

Wat valt niet onder de Instant Replacement Service?
 • Externe oorzaken zoals misbruik of problemen met elektriciteit.
 • Onderhoud dat niet is geautoriseerd door Barracuda Networks.
 • Gebruik die niet in overeenstemming is met de productinstructies.
 • Niet-naleving van de productinstructies of het vervallen van preventief onderhoud.
 • Problemen veroorzaakt door het gebruik van accessoires, onderdelen of componenten.
 • die niet door Barracuda Networks worden geleverd.
 • Producten met ontbrekende of gewijzigde serienummers.
 • Producten waarvoor Barracuda Networks geen betaling heeft ontvangen.
 • Producten die fysiek beschadigd zijn.

BARRACUDA INSTANT REPLACEMENT AANVRAGEN

Renewals

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Barracuda Instant Replacement. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Barracuda oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Barracuda Spam & Virus Firewall of Barracuda Spam Firewall oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Hosting2Go
Stichting Aap
DAK Kindercentra

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Barracuda Renewal

Details

Deel deze pagina: