Barracuda NextGen Firewall S Series

De Barracuda NextGen S Series Firewall beschermt uw netwerkinfrastructuur tegen malware, spam en virussen, het optimaliseert de verbinding tussen locaties en controleert de netwerktoegang.

Met de komst van "internet of things" en de vierde industriële revolutie, worden alle soorten bedrijven geconfronteerd met nieuwe eisen over hoe duizenden externe apparaten evenals zeer kleine kantoren veilig gehouden kunnen worden. De Barracuda NextGen Firewall S-serie is de perfecte pasvorm voor kosteneffectieve connectiviteit en probleemloos gecentraliseerd beheer voor enkele honderden tot tienduizenden afgelegen locaties. De Barracuda NextGen Firewall S-Serie staat daarom ook bekend als heus iot firewall of internet of things firewall oplossing.

Ongeacht het aantal gebruikers of locaties, de NG Firewall zorgt dat u uw netwerk helemaal onder controle heeft!

Eenvoudig

De Barracuda NextGen Firewall S-serie maakt het eenvoudig om “Internet of things” endpoints te beschermen.

De Barracuda NextGen Firewall Secure Connector 1 (SC1) is een device dat firewalling, Wifi, en een volledige VPN-verbinding omvat. De SC1 is niet een volledige standalone firewall; het is een klein remote connectivity apparaat dat is ontworpen om te werken als onderdeel van een systeem dat de volledige next generation firewall bescherming, aan elk eindpunt biedt. Dit device maakt gebruik van een VPN-verbinding om op een veilige manier verkeer te forwarden naar een fysieke of virtuele datacenter waar de geavanceerde beveiliging inspectie gedaan wordt door een corporate firewall.

Om al het verkeer van duizenden SC1's onder controle te houden, maken de SC1’s contact met de NextGen Secure Access Connector (SAC), deze zorgt weer voor de afhandeling met de corporate firewall. Hier zijn enkele van de functies die we in de S-serie zijn opgenomen om de implementatie eenvoudig te houden:

  • De SCA Editor: Een nieuwe sjabloon gebaseerde editor waarmee beheerders templates op verschillende organisatieniveaus kunnen creëren. Wanneer een sjabloon wordt bijgewerkt, worden alle SC1 apparaten die aan dit sjabloon zijn gekoppeld automatisch bijgewerkt.
  • Central Management: Dankzij Automated Network Setup is installatie en beheer erg eenvoudig. Administrators definiëren een groot netwerk, verdelen het in subnetten, en de subnetten worden automatisch toegewezen aan de SC1's.

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Barracuda NextGen Firewall S Series. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Barracuda oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Barracuda NG Firewall of Barracuda Firewall oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Hosting2Go
Stichting Aap
DAK Kindercentra

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Barracuda Next Generation Firewall

Details

Deel deze pagina: