Barracuda Storage

Bescherm uw bedrijfskritische data. Werk efficiënter - overal vandaan

Data Protection Plus brengt de behoefte van het nieuwe werken samen door gebruik te maken van de laatste innovaties in de Barracuda Storage oplossingen. U kunt nu eenvoudig de belangrijkste bedrijfsinformatie, emails en applicaties beschermen en voldoen aan de behoefte van gebruikers voor toegang tot informatie op al hun apparaten. Barracuda's storage oplossingen zijn ontworpen om uw IT te vereenvoudigen en om uw gebruikers efficiënter te laten werken, waar ze ook zijn.

Barracuda Backup

Barracuda Backup is een complete, cloud geïntegreerde, oplossing om fysieke en virtuele omgevingen te beschermen.

Barracuda Backup

Barracuda Disaster Recovery

Het ontbreken of niet aanwezig zijn van disaster recovery binnen een organisatie is een groot risico voor de continuïteit na een calamiteit.

Barracuda Disaster Recovery

Barracuda Message Archiver

De Barracuda Message Archiver is een volledige en betaalbare oplossing voor het archiveren van e-mailberichten, efficiënte data opslag en eDiscovery.

Barracuda Message Archiver

Yosemite Server Backup

Met Yosemite Server Backup kunt u uw backup strategie van uw hele organisatie beheren en consistente policies toepassen vanuit een centrale interface.

Barracuda Yosemite Server Backup

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Barracuda Storage. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Barracuda oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent onze oplossingen neem dan contact met ons op.

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Main menu

Details

Bedrijf: Barracuda
Omschrijving:
Barracuda Storage
Technologieën: Storage, Storage Solutions
Deel deze pagina: