Barracuda Networks Oplossingen

 

Barracuda Security

Alle security oplossingen van Barracuda zijn beschikbaar als hardware, in uw gevirtualiseerde omgeving en in cloud oplossingen.

Barracuda Security Solutions

Barracuda Application Delivery

De juiste informatie voor de juiste mensen exact op tijd. Dat is wat de Application Delivery producten van Barracuda garanderen.

Barracuda Application Delivery

Barracuda Storage

Al uw emailberichten veilig opgeslagen en controleerbaar zodat u altijd een backup heeft van uw meest kritische bedrijfsdata.

Barracuda Storage Solutions

Barracuda Essentials for Office 365

Set van clouddiensten ontworpen om organisaties te helpen de functionaliteit van beveiligen en dataprotectie in office 365 uit te breiden.

Barracuda Essentials for Office 365

Barracuda Networks Vulnerability Check

Laat gratis een scan maken van uw webapplicaties of website zodat u weet waar de vulnerabilties in uw netwerk zitten.

Barracuda Networks Vulnerability Check

Barracuda Networks

Barracuda Networks biedt efficiënte, kosteneffectieve en gebruikersvriendelijke oplossingen die de IT-omgeving vereenvoudigt en bescherming biedt voor gebruikers, applicaties en data. 

Barracuda Spam & Virus Firewalls

De oplossingen van Barracuda richten zich op drie specifieke deelgebieden: SecurityNetworking en Storage.

GRATIS Barracuda Vulnerability Check!

Barracuda Networks Cloud Services

Steeds meer oplossingen en services worden uitgevoerd in de cloud. Dat geldt ook voor de oplossingen en services van Barracuda Networks. Denk hierbij aan cloudoplossingen als Barracuda Essentials for Office 365 en diverse oplossingen i.c.m. Microsoft Azure. Daarnaast zijn de Barracuda NextGen Firewalls een ideale oplossing wanneer u uw cloudomgeving optimaal wilt beschermen.

Barracuda Networks voor Enterprise

Bedrijven als CitiBank, Coca-Cola, Delta Dental, FedEx, Harvard University, IBM, L’Oreal, Liberty Tax Service en Mythbusters maken deel uit van de 150.000+ klanten verspreid over 100 landen, die Barracuda oplossingen hebben ingezet ter bescherming van hun gebruikers, applicaties en data.

BLACKIP PARTNERS

5 Manieren om uw belangrijke data altijd te beschermen, lees het in onze Whitepaper

Download Whitepaper