Barracuda Netwerk & Application Security

Barracuda Netwerk & Application Security

Alle security oplossingen van Barracuda zijn beschikbaar als hardware, in uw virtual omgeving, als cloud oplossing. BlackIP kan ook uw organisatie compleet ontzorgen met managed firewall services en managed anti-spam email services.

Firewall beveiliging

De krachtige best-of-breed beveiligingsproducten van Barracuda beschermen de informatie van uw organisatie, e-mail, web applicaties, externe toegang, web browser, mobiel internet en netwerkinfrastructuur, zowel op locatie als in de cloud.

Netwerk beveiliging

Door gebruik te maken van de voordelen van hardware, cloud en virtuele technologieën, ondersteund door de Threat Intelligence van Barracuda Central – levert Barracuda solide en complete beveiligingsoplossingen tegen de meeste typen van aanvallen.

Application Security

Barracuda Application Security & Delivery is ideaal voor organisaties die op zoek zijn naar een krachtige en kosteneffectieve oplossing voor het leveren en beveiligen van applicaties.

Zéér krachtig in Netwerk & Application Security

Garandeer schaalbaarheid, prestaties en beveiliging van applicaties. Veeleisende bedrijfsnetwerken vereisen een volledig uitgeruste controller voor toepassingsbezorging die de taakverdeling en prestaties van applicaties optimaliseert en tegelijkertijd bescherming biedt tegen een steeds groter wordende lijst van indringers en aanvallen.

Barracuda NextGen Firewalls

Barracuda NG firewall is een ideale oplossing voor IT beheerders die streven naar structuur en volledige controle on-premise.

Barracuda NextGen Firewalls

Barracuda CloudGen Firewalls

Geavanceerde AI bescherming tegen spear phishing, e-mailfraude en cyber fraude beveiliging voor detectie, bescherming en training.

Barracuda CloudGen Firewall

Web Security & Filtering

Web Security en filter biedt een veilige verbinding naar bestanden en webapplicaties, voor veilig werken vanaf thuis of kantoor.

Web Security & Filtering

Web Application Firewall

Barracuda WAF biedt de bescherming die uw applicaties nodig hebben om gerichte aanvallen en DDoS attacks af te slaan

Barracuda WAF Security

Barracuda Load Balancer ADC

Vor een veilige levering van toepassingen en taakverdeling. Garandeer schaalbaarheid, snelheid en bescherming van uw applicaties.

Load Balancers

Barracuda WAF-as-a-Service

Bescherm elke web-app, gehost op elke locatie, in enkele minuten. Ontdek het ook en vraag online om een geheel vrijblijvende demo.

Firewall-as-a-Service

Advanced Threat Protection

Toonaangevende bescherming met Barracuda ATP tegen geavanceerde malware, targeted attacks en zero-hour exploits.

Advanced Threat Protection

Managed Firewall Solution

Managed Cloud Generation firewall, voor complete ontzorging en continuïteit in firewall security.

Managed Firewall Solution