Barracuda Essentials for Office 365

Barracuda Networks introduceert Barracuda Essentials for Office 365. Deze set van cloud diensten is ontworpen om organisaties te helpen de functionaliteit van beveiligen en data protectie in office 365 uit te breiden. Daarbij helpt het u de top 3 Office 365 uitdagingen te overwinnen.

Barracuda Essentials for Office 365 combineert drie van Barracuda's innovatieve cloud oplossingen – Barracuda Email Security Service, Barracuda Cloud Archiving Service en Barracuda Cloud Backup – tot een gebruiksvriendelijke en makkelijk te beheren cloud-dienst op basis van een simpele licentie per gebruiker.

WHITEPAPER BARRACUDA ESSENTIALS FOR OFFICE 365

Download Whitepaper

VOORDELEN VAN BARRACUDA ESSENTIALS VOOR OFFICE 365

  • Beschermen van de mail omgeving (Office365) voor dat de foute e-mail in de inbox bij de gebruikers staat.
  • Losstaande archivering in de barracuda cloud. Dit voor compliancy etc.Inclusief gebruikers toegang
  • Backup / Recovery mogelijkheden. 
  • Vereenvoudigen van migratie naar Office 365. Dmv. PST Enterprise.
  • Als aanvulling op de standaard spam checking. Is er de real-time controle op spear phising & cyber fraud.

BARRACUDA ESSENTIALS FOR OFFICE 365 FEATURES

Barracuda Essentials biedt ICT-beheerder meer overzicht en grip op alle informatie binnen hun organisatie. De oplossing omvat een gebruiksvriendelijke reeks van cloud-diensten die essentiële, meervoudig gelaagde beveiliging combineert met archiveringsmogelijkheden en back-up -functionaliteit.

  • Cloud-gebaseerde e-mailbeveiliging - Verbetert de beveiliging van Office 365 Exchange door middel van encryptie, bescherming tegen gegevensverlies en de inspectie van de inhoud van alle e-mailberichten.
  • Cloud- gebaseerde back-up – en herstelprocedures – Biedt ICT-beheerders aanvullende mogelijkheden voor een eenvoudig herstel van al dan niet opzettelijk verwijderde e-mailberichten en bestanden in Office 365.
  • Archivering in de cloud – Helpt organisaties om op eenvoudige wijze te voldoen aan de bewaarplicht en eDiscovery- verzoeken binnen omgevingen als Miscrosoft Exchange en Microsoft Office 365. Dit is zowel op locatie, in de cloud als in een hybride omgeving mogelijk. Eindgebruikers krijgen daarnaast de beschikking over productiviteitsfuncties zoals apps waarmee ze hun e-mail op elk gewenst moment en vanaf elk apparaat kunnen ophalen, raadplegen en doorzoeken.

BARRACUDA OPLOSSINGEN VOOR OFFICE 365

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Barracuda Essentials for Office 365. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Barracuda oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Barraucda Essentials for Office 365 of Barracuda Email Security Service oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Hosting2Go
Stichting Aap

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Main menu

Details

Bedrijf: Barracuda, BlackIP
Omschrijving:
Barracuda Essentials for Office365
Product: Barraucda Essentials for Office 365, Barracuda Email Security Service, Barracuda Cloud Archiving, Barracuda Cloud Backup
Technologieën: Security Solutions
Deel deze pagina: