Barracuda Yosemite Server Backup

Yosemite Server Backup is een complete en betaalbare data backup en beveiliging oplossing die u in staat stelt om een backup te maken van alle data en deze eenvoudig te restoren in het geval van een calamiteit. Met onze jarenlange ervaring ondersteunt Yosemite Server Backup vele applicaties, operating systemen en backup systemen inclusief tape en disk.

Uitgebreide Data bescherming

Met Yosemite Server Backup kunt u uw backup strategie van uw hele organisatie beheren en consistente policies toepassen vanuit een centrale interface.

  • hot backup van Microsoft Exchange, SQL Server, SharePoint, etc.
  • Efficiënte compressie en encryptie van data
  • Backup naar disk, tape, autoloaders en robots
  • Automatische planning
  • Terugzetten op 'bare metal' vanaf backup systemen

Gebasseerd op een decennium-lange geschiedenis voortkomend uit de populaire TapeWare software productlijn, ondersteunt Yosemite back-up naar disk en de meest uiteenlopende tape en cartridge-apparaten op de markt.

Verkrijgbaar in vier verschillende niveaus, variërend van een enkele server tot unlimited licenties, is Yosemite Server Backup de meest economische oplossing voor gegevensbescherming.

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Barracuda Yosemite Server Backup. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Barracuda oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Barracuda Yosemite of Barracuda Yosemite Server Backup oplossingen neem dan contact met ons op.

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Barracuda Data Protection

Details

Deel deze pagina: