Barracuda Message ArchiverFeddo van der Molen2018-11-06T14:25:27+00:00
Barracuda Message Archiver

Barracuda Message Archiver

De Barracuda Message Archiver is een volledige en betaalbare oplossing voor het archiveren van e-mailberichten, efficiënte data opslag en eDiscovery. De Barracuda Message Archiver is een cloud-geïntegreerde message archivering oplossing die gemakkelijk te implementeren en beheren is. Het vermindert uw e-mailopslagvereisten dramatisch. En het maakt naleving van regelgeving en e-discovery eenvoudig.

Met de Barracuda Message Archiver kunnen alle gebruikers direct gearchiveerde berichten openen, zoeken, ophalen en exporteren met elk apparaat, zowel ter plaatse als onderweg.

De Barracuda Message Archiver integreert met alle e-mail servers op basis van e-mail, en met cloud-e-maildiensten zoals Office 365 en Gmail.

  • Gemakkelijk in te stellen en te beheren

  • Meerdere implementatieopties

  • Verminder opslagkosten en verwijder PST-bestanden

  • Vereenvoudigen e-ontdekking en compliance

  • Overal, altijd toegang voor eindgebruikers

Cloud-connected Archiving

De Barracuda Message Archiver is beschikbaar als een hardware apparaat of als een virtuele oplossing voor on-site of in-the-cloud implementatie. Koop en configureer direct op de AWS Marketplace, of plaats lokaal op VMware of Hyper-V.

Ongeacht hoe of waar u de Barracuda Message Archiver installeert, kunt u deze configureren om alle gearchiveerde gegevens te spiegelen naar de Barracuda Cloud. Dit zorgt voor een veilige, langdurige bewaring en opslag en maakt het voor u en uw organisatie makkelijker en sneller te herstellen na een ramp.

Vereenvoudigen van E-mail Management

E-mail management processen