Barracuda Message Archiver

De Barracuda Message Archiver is een volledige en betaalbare oplossing voor het archiveren van e-mailberichten, efficiënte data opslag en eDiscovery. De Barracuda Message Archiver is een cloud-geïntegreerde message archivering oplossing die gemakkelijk te implementeren en beheren is. Het vermindert uw e-mailopslagvereisten dramatisch. En het maakt naleving van regelgeving en e-discovery eenvoudig.

Met de Barracuda Message Archiver kunnen alle gebruikers direct gearchiveerde berichten openen, zoeken, ophalen en exporteren met elk apparaat, zowel ter plaatse als onderweg.

De Barracuda Message Archiver integreert met alle e-mail servers op basis van e-mail, en met cloud-e-maildiensten zoals Office 365 en Gmail.

  • Gemakkelijk in te stellen en te beheren
  • Meerdere implementatieopties
  • Verminder opslagkosten en verwijder PST-bestanden
  • Vereenvoudigen e-ontdekking en compliance
  • Overal, altijd toegang voor eindgebruikers

CLOUD-CONNECTED ARCHIVING

De Barracuda Message Archiver is beschikbaar als een hardware apparaat of als een virtuele oplossing voor on-site of in-the-cloud implementatie. Koop en configureer direct op de AWS Marketplace, of plaats lokaal op VMware of Hyper-V.

Ongeacht hoe of waar u de Barracuda Message Archiver installeert, kunt u deze configureren om alle gearchiveerde gegevens te spiegelen naar de Barracuda Cloud. Dit zorgt voor een veilige, langdurige bewaring en opslag en maakt het voor u en uw organisatie makkelijker en sneller te herstellen na een ramp.

VEREENVOUDIGD EMAIL MANAGEMENT

De Barracuda Message Archiver snijdt in uw kosten door de eisen voor e-mail server opslag aanzienlijk te verminderen. Volledige bericht compressie, deduplicatie en stubbing betekent dat gebruikers gemakkelijk binnen de opslaglimieten blijven zonder PST-bestanden te exporteren of om groothandelsreinigingen uit te voeren die mogelijk uw wetgevende status in gevaar brengen.

U kunt ook granulair retentiebeleid instellen om ervoor te zorgen dat originele gegevens zo lang mogelijk blijven zonder risico van wijziging of verwijdering.

WAAROM BARRACUDA MESSAGE ARCHIVER?

Omdat uw gegevens van cruciaal belang zijn voor uw bedrijf.

Honderdduizenden organisaties over de hele wereld vertrouwen op Barracuda om hun applicaties, netwerken en gegevens te beschermen. De Barracuda Message Archiver maakt deel uit van een uitgebreide reeks backup-, archiverings-, firewall- en beveiligingsproducten en services die zijn ontworpen voor organisaties die robuuste, betaalbare en gebruiksvriendelijke beveiliging zoeken.

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Barracuda Message Archiver. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Barracuda oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Barracuda Message Archiver of Message Archiver oplossingen neem dan contact met ons op.

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Barracuda Data Protection

Details

Bedrijf: Barracuda
Omschrijving:
Message Archiver Barracuda
Product: Barracuda Message Archiver, Message Archiver
Technologieën: Storage, Storage Solutions
Deel deze pagina: