Barracuda Backup

Barracuda Backup Service is een betaalbare back-up oplossing die volledige lokale data back-ups biedt met verschillende opties voor off-site data replicatie. Barracuda Backup is volledig veilig, verbazingwekkend eenvoudig en zeer betrouwbaar.
 
Barracuda Backup maakt het makkelijker en kosteneffectief dan ooit voor u om al uw gegevens te beschermen tegen cybercriminelen, natuurrampen, hardwarefouten en meer.

BARRACUDA CLOUD-INTEGRATED ALL-IN-ONE BACKUP OPLOSSING

Bescherming van uw gegevens in de complexe infrastructuur van vandaag - het combineren van locale, virtuele, cloud-hosted en SaaS-omgevingen - presenteert uitdagingen die concurrerende back-upoplossingen niet adequaat aan kunnen.. In ieder geval besteedt u veel meer tijd en geld door meerdere oplossingen te beheren en te onderhouden. In het slechtste geval laten de gaten in de dekking uw gegevens kwetsbaar.

BARRACUDA CLOUD BACKUP

Barracuda Backup is ontworpen voor de cloud-geïntegreerde systemen. Het biedt u de flexibiliteit om gemakkelijk gegevens te backuppen waar het zich bevindt -  lokaal of in de cloud - en om de gegevens te repliceren naar de Barracuda Cloud, Amazon Web Services (AWS) of een eigen locatie naar keuze. Eenvoudig te configureren en te beheren, en volledig geautomatiseerd, Barracuda Backup is echt een 'set it and forget' oplossing voor totale gemoedsrust.

WAAROM BARRACUDA BACKUP?

Bij het kiezen van een gegevensbeschermingsoplossing loont het om verder te kijken dan de hardware en software maar ook naar het bedrijf dat achter het product staat. Barracuda is de toonaangevende leverancier ter wereld (in verscheepte apparaten) van Purpose-Built Backup Appliances (PBBA) en is ook een toonaangevende leverancier van cloud-based data protection. Onze bescherming gaat verder dan de traditionele back-up en bevat e-mailarchivering, evenals een volledige suite van best-of-breed netwerk- en contentbeveiligingsproducten.

150.000 bedrijven vetrouwen in Barracuda
Meer dan 150.000 bedrijven vertrouwen Barracuda om hun netwerken en gegevens te beschermen. Alle Barracuda producten worden ondersteund door onze bekroonde 24x7 technische ondersteuning, bemand door in-house engineers zonder telefoonbomen.

Ook interessant:
› Waarom de Barracuda Backup Vx beter is dan Veeam

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Barracuda Backup. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Barracuda oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Barracuda Backup of Barracuda Server Backup oplossingen neem dan contact met ons op.

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Barracuda Data Protection

Details

Bedrijf: Barracuda
Product: Barracuda Backup, Barracuda Server Backup
Technologieën: Backup, Storage, Storage Solutions
Deel deze pagina: